בטא גבוהה ואולטרסאונד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

04/01/2024 | 11:45 | מאת: תותי

שלום כיום אני בשבוע 9 עשיתי לפני מספר ימים אולטרסאונד שהראה התאמה בין גודל העובר לשבוע בהריון נצפה דופק ולא היו ממצאים חריגים. עובר אחד (דופק כבר נצפה בשבוע 6) שאלתי היא כזו- 5 ימים אחרי החזרת מוקפא על בסיס טבעי לגמרי (בלי הורמונים בכלל, ללא תמיכה ועל בסיס ביוץ טבעי ) הבטא שלי הייתה 11 יומיים לאחר מכן 66 ומאז היא הכפילה את עצמה כל יומיים פי 3.5. בשבוע 4+4 היא הייתה 1,732 בשבוע 5+3 ימים היא כבר הגיעה ל32,226 האם יכול להיות שהבטא הגבוהה והעלייה פי 3.5 מעידה על מולארי חלקי? איך מגלים מולארי חלקי? האם כדאי לי לבדוק שוב בטא עכשיו בשבוע 9? תודה מראש

שלום לך, העלייה בבטא נשמעת תקינה. לאחר שרואים באולטרה סאונד שק הריון בתוך הרחם עם שק חלמון ועובר עם דופק, כבר אין צורך לעקוב אחר ערכי הבטא בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה