לא עולה במשקל בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

03/01/2024 | 12:21 | מאת: הדסי

שלום, בהריון שבוע 16+ ( עוד שבוע + אכנס לחודש חמישי ) משקל עובר תואם גיל הריון 🙏 לפי המשקל הביתי שלי אני לא רואה שעליתי בכלל מתחילת ההריון לדעתי בחודש הראשון אפילו ירדתי קילו בגלל בחילות מאז אין עליה מה כן? אני בעודף משקל 1.57 ושוקלת 75 יש לזה קשר? אני אוכלת מאוד בריא הורדתי מתוקים ואוכלת רק בבית ( למעט אירועים מסויימים בחוץ) אוכלת מאוזן פירות, סלט ירקות, מרקים, עופות ובשר וכן גם פחמימות ולדעתי אני אוכלת יותר לחם מלפני ההריון כמובן מים שלפני ההריון שתיתי ממש מעט שינוי מבורך לגבי התזונה הבריאה בקשר לעליית משקל מתי צריך לבדוק? אשמח להארות תודה

שלום לך, עיקר העלייה במשקל היא בטרימסטר השני והשלישי. בכל מקרה ממליצה להיוועץ עם הרופא/ה המטפל/ת שלך ועם תזונאית העוסקת בנשים בהריון לווידוא כי את מקבלת את כל הצרכים הדרושים לך מבחינה תזונתית. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה