החזרת מוקפא יום 4 ב25ל12

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

03/01/2024 | 10:47 | מאת: שרה

שלום החזירו לי ב25ל12עובר קפוא יום 4זה אומר שאני היום יום 9להחזרה עשיתי בדיקה ביתית אתמול יצא פס חלש היום יצא פס חלש עוד יותר מפחדת שזה הריון כימי שהיה לי בעבר בהריון הקודם שגם היה אם החזרה אז בזמן הזה כבר היה פס חזק ונגמר בלידה . יש עוד תקוה החוסר ודאות משגעת אותי

שלום שרה, את בודקת במועד מוקדם מדי, ייתכן שה bhcg החיובי לא מייצגת את ההריון אלא חיובי בגלל האוביטרל(אם השתמשת בו ). ממליצה לחכות בסבלנות ולבדוק ביום ב12. בהצלחה רבה

מנהלי פורום הריון ולידה