מה עושים לאחר העמסת סוכר?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/01/2024 | 12:55 | מאת: אני

היי ד"ר שלחו אותי להעמסת 100 כי המי שפיר יצא בערך גבולי של 25 הבדיקת סוכר טפו טפו יצאה תקינה אבל אני בחרדות שמשהו חילה לא בסדר בגלל כמות המי שפיר למרות שהרופא לא ממש התייחס לזה כי זה גבולי אילו עוד בדיקות עלי לעשות? כבר קראתי על בעיות בוושט כי העובר לא בולע מספיק מי שפיר בנוסף פער ל שבועיים בעצם הירך שגם לזה לא כ"כ התייחסו תודה

היי לך, כל עוד אין ריבוי מי שפיר בינוני (מעל 30) אין המלצה להשלים בדיקות נוספות מעבר להעמסת סוכר ולשקול יעוץ גנטי בהצלחה

01/01/2024 | 16:25 | מאת: אני

תודה לגבי ייעוץ גנטי, איך זה יעזור בשבוע הזה?

מנהלי פורום הריון ולידה