עליית בטא...........

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/01/2024 | 11:17 | מאת: לילך

בטא בשבוע 4.6 היתה 1700 בטא בשבוע 5.2 היתה 6900 ראו עובר תואם עם שק חלמון. בטא ב5.3 היתה 9500 היום בטא ב5.5 רק 12,750. שאלה 1: האם העליה בבטא שהולכת ונעשית יותר ויותר איטית מראה על התפתחות לא טובה של העובר? מפחדת שזה דועך ודועך עד שעלול ללכת אחורה, במקום לעלות- לרדת. שאלה 2: בתחילה הבטא קפצה פי 4 ויותר עד שבוע 5.2. אחכ פי 2 ואחכ פחות. האם יתכן שתחילה נקלטו תאומים ואחכ אחד נספג? תודה רבה

היי לילך, ברגע שרואים עובר עם דופק אין ממש משמעות לעשות ביטא בדם. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה