ביוץ הריון והשתרשות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

31/12/2023 | 15:31 | מאת: אנונימי

היי, הווסת האחרונה שלי הייתה ב1.12 והביוץ שלי היה בתאריך 15.12 אנחנו מנסים להיכנס להריון אז הלכנו לפי השיטה יום כן יום לא מהיום ה-9 למחזור הדימום הקדים והגיע ב26.12 דימום קל מאוד בלי זרימה והפרשות חומות שלא מילא טמפון ואפילו יכולתי להישאר איתו עוד יומיים בכיף אותו דבר גם יום למחרת, ואחרי שנעלם הדימום היו רק הפרשות חומות וורודות בניגוב שנעלמו ב29.12 האם יכול להיות שזה השתרשרות ? ואם כן מתי אני יוכל לבצע בדיקת הריון ?

היי לך, יש בדיקות הריון שניתן לעשות עוד טרם איחור בוסת. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה