התייעצות לגבי מועד לביצוע בדיקת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

31/12/2023 | 14:54 | מאת: ממ

שלום, רציתי לדעת מה המועד המומלץ ביותר עבורי לביצוע בדיקת הריון - הווסת שלי לא סדירה (בדרך כלל מגיעה בתחילת חודש אבל לא בתאריך קבוע), כך שאין לי באמת דרך לדעת מתי המחזור שלי מאחר. הווסת האחרונה שלי הייתה בתאריך 6.12, וקיום יחסים אחרון לפני כשבוע. מתי מומלץ עבורי לבצע בדיקת הריון, לאור העובדה שהווסת שלי אינה סדירה? תודה רבה מראש

היי לך, לרבות וסתות תקינות זה בין 21-35 ימים, אז לאור כך שהוסתות שלך לא סדירות, אם עברו 35 ימים לאחר הוסת האחרונה ממליצה לעשות בדיקת הריון. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה