דימום בהריון שחוזר לסירוגין...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/12/2023 | 21:51 | מאת: אסנת

שלום - התחיל לי דימום לפני שבועיים, הלכנו למיון עשו US ולא ראו עובר, הפנו אותי לבדיקה נוספת בעוד שבוע, במהלך אותו שבוע הפסיק הדימום והייתי בטוחה שהכל בסדר... לאחר שבוע מהדימום הראשון התחיל לי שוב פעם דימום רציני עם כאבי בטן - הייתי בטוחה שזה נגמר... למחרת עשיתי US ולהפתעתי ראו עובר עם דופק - מה שהיה נשמע כיוון חיובי, גם הרופא חשב שזה בסדר, והמליץ לעשות US עוד שבועיים. היום שבוע לאחר הדימום השני (ושבועיים מהראשון) התחיל לי שוב דימום... אני מרגישה שזה לא הולך להיגמר אף פעם... זה הגיוני?? יש דרך להפסיק את זה?? מה זה יכול להיות?? אשמח אם תוכלו לענות לי!! תודה ושבוע טוב!

היי אוסנת את מתארת מצב של הפלה מאיימת ואין לדעת אם ומתי היא תתקיים. בכל דימום משמעותי ממליצה לפנות לבדיקה רפואית. מתי שהו ניתן לשול טיפול בפרוגסטרון שאולי יועיל. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה