חשש בבדיקות דם לcmv

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/12/2023 | 09:20 | מאת: אנינימית

היי , אני שבוע 8 והלכתי לרופא נשים אחרי בדיקות דם והוא אמר לי שהigm שלי יצא גבולי ספק חיובי. לא הבנתי מהזה אומר וישר נלחצתי הוא אמר לבצע מחדש אבל אני קראתי הכל באינטרנט כבר והבנתי שזו מחלה קשה לעובר ומה אני עושה ? אני לא רוצה לקחת סיכום וללדת ילד חולה..מתה מפחד מהזה אומר גבולי הזה ספק חיובי

היי לך, אני ממליצה לעשות שוב פעם בדיקת דם, בהתאם לתשובה הרופא המטפל יפנה אותך להמשך מעקב במידת הצורך שם יוכלו לתת לך את התשובות שאת צריכה בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה