עובר גדול שבוע 13

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/12/2023 | 22:59 | מאת: שיר

כרגע אני בהריון IVF בשבוע 13, באולטרה סאונד שעשיתי העובר תואם שבוע 13+6- כלומר גדול ב6 ימים מגילו האמיתי למרות שהתאריך מדויק. הקודמים שלי נולדו בשבוע 40 במשקלים- 4280- בניתוח קיסרי ו3900 בלידה רגילה, מפחדת מאוד מעובר גדול, מה אפשר לעשות כדי שהעובר לא יהיה גדול יותר מידי? אין לי סוכרת, בעלת עודף משקל קל מאוד.

היי שיר, גודל עוברים תלוי גם בהקשר הגנטיקה של בני הזוג וגם גורמים סביבתיים, לרבות סכרת. ממליצה להקפיד על תזונה נכונה ולעשות מעקב גדילת עובר בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה