בדיקת שתן הריון חיובי ובדיקת דם שלילית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/12/2023 | 15:41 | מאת: שני

שלום ד"ר. אני בת 42, ערכתי שלשום בדיקת הריון עם מקלון ויצא פס בהיר מאוד כאשר יום למחרת ביצעתי בדיקת דם אשר יצאה שלילית. אציין כי המחזור האחרון היה בתאריך 4.12 והביוץ לדעתי בתאריך 15.12. המחזור שלי אורך בדרכ 25 ימים. ערכתי גם היום בדיקה עם מקלון אשר יצאה חיובית והפס אפילו מעט יותר חזק אך עדיין בהיר. היו לפני כחמישה ימים מעט דימומים למשך כשלושה ימים, כמו בהתחלת מחזור ואשר נעלמו. אין לי תסמינים כלשהם מלבד כאבי ראש. מה הסיכוי שזה יכול להיות הריון? האם בדיקת הריון בשתן יכולה לצאת חיובית גם לפני גיל המעבר? למרות שבבדיקת הדם היא יצאה שלילית? תודה רבה

היי שני, בדיקת דם הינה אמינה יותר מאשר בדיקת שתן מבחינת בדיקת הריון. ככל הנראה מדובר בתבחין בשתן שלילי. בכל מקרה אם יש לך ספק אנא חיזרי על הבדיקה בטווח של 7-10 ימים כדי לקבל אשרור לכאן או לכאן בהצלחה

28/12/2023 | 17:36 | מאת: שני

תודה רבה על המענה.

מנהלי פורום הריון ולידה