איך אפשר לדעת באיזה שבוע הריון אני ?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/12/2023 | 10:57 | מאת: יעל

איך אפשר לדעת באיזה שבוע הריון אני ? רשמתי כשהיה לי יום ראשון למחזור. וכשהיתי אצל הרופא קבע גיל הריון שבוע לפני מה שאמור להיות לפי תאריך הווסת האחרון . או שהרופא רואה את גודל העובר ולפי זה יודעים את השבוע?למרות שאני יודעת את תאריך הווסת?

היי יעל, בעיקרון בשבועות הצעירים יותר של ההריון מה שקובע את גיל ההריון זה הUS, בהנחה שההפרש הינו מעל 4 ימים. במקרה שלך ההפרש הוא שבוע ימים על כן יש להתייחס לתאריך וסת מחושב לפי הUS בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה