הפרשה צמיגית חומה קטנה אחרי סקירה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/12/2023 | 08:30 | מאת: הדס

שלום ד״ר 👩‍⚕️ בהריון, שבוע 15 שלשום עשיתי בדיקת סקירת מערכות בערך שעה וחצי לרוב וגינלי ( מאחר והמנח של העוברית הייתה בגב למסך הרופא הרבה הזיז את הבטן) הרופא אמר שאם יהיו התכווצויות לא להתרגש בהחלט היו לי כאבי בטן יום אחרי אבל בכל הבטן כאבים חזקים ושורפים בנוסף, ראיתי הפרשה אחת קטנה צמיגית צהובה חומה ויש לה נגיעות ורודות מאז אין הפרשות כאלו והבטן תחתונה כואבת אבל לא כמו שהיה בכל הבטן והכאבים רגילים לשלב הזה כי תמיד כואב לי אתמול נגשתי למיון בקהילה, עשיתי בדיקת שתן לבדוק שאין דם והבדיקה יצאה תקינה אבל לא ראיתי רופא בגלל עומס אלמלא ההפרשה הייתי רגועה מאוד קבעתי לרופא נשים למחר ולא יודעת האם אני חרדה וכדאי לפנות בכל זאת למיון בבי״ח או לחכות? 🙏 תודה

ההיי הדס, נשמע שאת צריכה בדיקה רפואית, בין היתר בשביל השקט הנפשי. בדיקה אצל הרופא שלך נשמעת מספקת. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה