לקיחת אספירין בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/12/2023 | 21:26 | מאת: שיר

שלום, אני בת 29 בריאה. בהריון הראשון שלי ילדתי תינוקת במשקל 2.400 בשבוע 40, כרגע אני בהריון שני בשבוע 23 וכל הבדיקות שלי תקינות, מכיוון שמשקל הלידה הראשונה שלי היה נמוך נתקלתי בשתי גישות: הראשונה היא לקחת כדור אספירין כל יום עד שבוע 36 והשנייה היא לא לקחת את הכדור. מה הייתם ממליצים?

היי שיר, ישנה המלצה לתת טיפול באספירין באינדיקציה המתוארת, אולם ישנן גישות שונות של רופאים. אצלנו נהוג לתת אספירין באינדיקציה הזו בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה