נוזל השפיך יוצא ממני לאחר יחסי מין-כניסה להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/12/2023 | 20:19 | מאת: רוני לוין

היי אנחנו זוג בני 29 מנסים להכנס להריון בפעמים הראשונות.. התחלתי להבחין שאחרי יחסי מין חלק מנוזל השפיך יוצא ממני. אני נשארת כ-20 דקות שכובה במיטה עם ברכיים למעלה ועדיין הנוזל יוצא ממני כשאני נעמדת. האם זה נורמלי? האם עדיין נקלט זרע בגוף?

היי רוני, בנוזל השפיכה יש מיליוני זרעים, כך שגם אם הנוזל יוצא החוצה, בסופו של דבר מספיק זרע אחד על מנת להפרות ביצית. במידה ואתם מקיימים יחסי מין סביב הביוץ, ולא הצלחתם למרות הקפדה על כך להכנס במשך שנה להריון- ניתן להייוועץ עם מומחה פיריון בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה