קפיצת בטא האם תקין? שבוע 6

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

21/12/2023 | 16:55 | מאת: ליבי

שלום, אני אחרי הריון מחוץ לרחם לפני שנתיים לערך עכשיו שוב בהריון בטיפול הזרעה טבעי. מחזור אחרון ב3.11 וקצת חוששת יום שישי 8.12 בדיקת בטא יצא 284 יום ראשון 10.12 יצא 615 יום שלישי 1200 יום חמישי 1832 פרוגסטרון 70 יום חמישי שבוע אחרי 3852 לא מרגישה תסמיני הריון רק שהחזה טיפה גדל ללא רגישות . האם הבטא תקין לשבוע ההריון? הקפיצה הייתה 1660 לערך בכמעט שבוע

21/12/2023 | 17:16 | מאת: ליבי

אציין שלפני שבוע נצפה באולטראסאונד שק הריון+ חלמון יש תור לרופא לדופק עוד כשסוע פשוט חוששת מהתוצאות שלא הוכפלו כמו שצריך

היי ליבי, עושה רושם שלא היתה עליה מספיק טובה של ביטא בשבוע בו לא בדקת. ברגע שיש שק הריון בתוך הרחם אין מה לחשוש מהריון חוץ רחמי (או יותר נכון סבירות נמוכה ביותר שיש שילוב של הריון תוך וגם חוץ רחמי באותו הזמן). במידה ולא רואים דופק ההמלצה לעשות בדיקת US חוזרת לאחר 10 ימים. מקווה שיהיו לך בשורות טובות,בהצלחה

22/12/2023 | 10:22 | מאת: ליבי

אני לא חוששת מהריון חוץ רחמי כמו שאני חוששת מבטא שלא עולה בצורה תקינה. מה עוד זה יכול להיות והאם יש מקום לדאגה ?

מנהלי פורום הריון ולידה