היפרדות קרומים שבוע 15

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

21/12/2023 | 14:38 | מאת: דנה

אני בשבוע 15 להריון. לוקחת נרות אוטרוגסטן מתחילת ההריון. אתמול הייתי בבדיקה שגרתית אצל הרופא נשים והוא ציין שיש לי היפרדות קרומים בינונית (לא קלה ולא קשה) בחלק התחתון של הרחם. מציינת שלא היו לי דימומים. הוא אמר לי להמשיך עם הנרות. האם אני צריכה לנוח עכשיו יותר מהרגיל? יש סיכון להריון?

היי דנה, נוכחות של היפרדות קרומים מעלה את הסיכון בהפלה מאוחרת או לידה מוקדמת, על כן ההמלצה ליטול נרות פרוגסטרון. ממליצה לפנות לרופא הנשים המטפל להמשך הסבר בנוגע למצב בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה