משקל עובדר נמוך מהאחוזון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/12/2023 | 10:50 | מאת: שמחה

שלום אני בהריון שני, שבוע 25. בשבוע 24 עשיתי הערכת משקל ומשקל העובר (זכר) היה 600 גרם. הרופאה אמרה לי שזה נחשב עובר קטן. האם יש משהו שאני צריכה לעשות כדי שהעובר יגדל? זה קשור לתזונה שלי? מציינת שגם בהריון עם הבן הראשון שלי, אמרו שהעובר קטן, שקלו לעשות זירוז, ולבסוף הוחלט שלא. נולד בן מתוק בשבוע 39 במשקל 2.925. כמו"כ, מציינת שאני יחסית נמוכה 1.56 ובעלי בגובה 1.75. תודה רבה

היי שמחה, הסיבותלעוברים קטנים באחוזון לפי גיל הריון הן מרובות. ממליצה לפנות לרופא נשים מטפל המכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך על מנת לקבל הסבר מדויק יותר בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה