מנסים להכנס להריון- לא כל האיבר נכנס

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

19/12/2023 | 20:24 | מאת: נטע הלוי

שלום זוג צעיר, מנסים להכנס להריון (במשך חודשיים) הגבר לא מצליח לחדור אליי עם כל איבר מינו. בכל פעם פותח את שפתי הנרתיק וגומר לתוך שפתי הנרתיק וכך אנחנו מנסים להכנס להריון. האם יש סיכוי? האם יש קשר בין מיקום איבר המין והשפיכה להריון? מתוסכלת תודה רבה

היי נטע, בעיקרון יש חשיבות לכניסה של נוזל הזרע לתוך הנרתיק. במידה וזה מתקיים ישנה אפשרות להרות. בלי קשר נשמע שיש בעיה נוספת של קיום יחסי המין ביניכם ולכן אני ממליצה לפנות למומחה בנושא- סקסולוג/ית לקבל כלים לשיפור יחסי המין בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה