ניתוח קיסרי בהרדמה מלאה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

19/12/2023 | 09:35 | מאת: אמא

שלום רב, בגלל ניתוחי גב שעברתי בעבר הומלץ לי שלא לקבל הרדמה אפידורלית. כשילדתי את בני נכנסתי לניתוח קיסרי חירום ועשו לי הרדמה ספינאלית. כשהחזירו את המחט לגב הרגשתי לחץ מאוד גדול על הרגל ומאז (4 שנים) יש לי כאבים ברגל. האם ישנה אפשרות בטוחה לעובר לבצע ניתוח קיסרי בהרדמה מלאה? חושבת על הריון נוסף אך פוחדת מהרדמה ספינאלית נוספת. תודה מראש

היי לך, תמיד ישנה אפשרות לניתוח קיסרי אלקטיבי תחת הרדמה מלאה למרות שבגלל סיבות רבות זו לא העדיפות הראשונה. ממליצה לפנות לבית החולים בו תשקלי ללדת לצורך קבלת מידע מקיף יותר והאם ישנה אפשרות לניתוח כזה, בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה