שאלות בנוגע לשלייה קדמית נמוכה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/12/2023 | 19:06 | מאת: קרן

בשבוע 22.6 עשיתי סקירת מערכות מאוחרת, ונאמר שיש שלייה קדמית נמוכה, 8 מ"מ מצוואר הרחם. 1. הבנתי שמומלץ להמנע מספורט. אשמח לדעת מה לגבי הליכות? האם יכולות להזיק? 2. האם שכיבה על הגב והרמת הרגליים לקיר למשך מספר דקות ביום יכול לסייע לשלייה לעלות? 3. באיזה שבוע מומלץ לבצע בדיקה נוספת כדי לראות אם יש שינוי?

היי קרן, רוב השליות הנמוכות בשבוע שלך עולות כחלק גדילת הרחם. אין קשר למה שתעשי מבחינה פיזית (הרמת רגליים) לבין מיקום השליה. בנוגע לפעילות גופני- אם מדובר בהליכה בעצימות נמוכה, משהו שאת רגילה אליו אין שום מניעה. תקבלי הנחיות מהרופא נשים שלך בנוגע למועד הבא בו יש להעריך את השליה בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה