בכי שעות רבות וחרדות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/12/2023 | 16:46 | מאת: נוענ

שלום פרופ' אני בשבוע 32 והיום נקלעתי למשבר אישי ועקב כך נכנסתי לסטרס ומועקה ובכיתי 5 שעות ברצף ייתכן וההשפעה ההורמונלית לא מטיבה על המצב ובכל זאת אני מרגישה שאני במצוקה וחוששת מאוד לעובר. האם חלילה יכול להיגרם נזק עובר? האם ללכת להיבדק? לפעמים מרגישה כאבים חזקים בבטן תחתונה ואני ממש מפחדת

היי לך, צר לי לשמוע שעברת סטרס אישי, מקווה שהמצב ישתפר לך בהקדם. במהלך הריון ניתן ליטול טיפול נוגד חרדה, להיוועץ עם פסיכולוג/פסיכיאטר או כל דבר שיקל את המצב עליך. במידה ויש תלונות של הפחתה בתנועות, דימום, או כל דבר חריג- ממליצה לפנות לבדיקת רופא נשים בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה