2 מחזורים אחרונים מעט דם ושלילי הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/12/2023 | 15:24 | מאת: מחזור לא סדיר עם דימומי הריון

אני ובעלי ללא מניעה ובחודש הקודם המחזור שלי לא היה בו הרבה דם והמחזור שלי בכללי הוא לא סדיר אבל כן ביומיים הראשונים יש מלא דם והמחזור האחרון התחלתי לראות כתמים חומים אבל אין כמעט דם ובפד בכלל אין דם בכל היומיים האחרונים יש כתמים כתומים ועשיתי בדיקת הריון יצא שלילי אין כאבי בטן אין כלום מישהי יודעת על מה מדובר?

היי לך, לעיתים אופי ומועד הוסתות משתנה בהתאם למצב נפשי, שינוי תזונתי או ללא סיבה ברורה לעין. במידה ושינויים אלו נמשכים לאורך זמן, או במידה וזה מטריד אותך- ממליצה לפנות לבדיקת רופא נשים בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה