חשש לירידת מים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/12/2023 | 18:55 | מאת: שיר1998

היי, אני בשבוע 26+5. אתמול בעלי ואני קיימנו יחסים ולאחר מכן ראיתי הרבה נוזל שיוצא ממש לשניות בודדות (הוא היה יחסית צמיגי כזה וצהבהב). לאחר ניגוב לא היתה דליפה כלשהי והתחתונית שלי היתה יבשה גם כל הלילה ועדיין יבשה עד עכשיו. חששתי שזה אולי ירידת מים ואני קצת בלחץ. אציין שאין לי כאבים חריגים או משהו נוסף. האם יש סיבה לחשוש או ללכת להיבדק בגלל זה?

היי שיר, לפי הסיפור יכול להיות שמדובר בנוזל הזרע. אולם אם יש לך ספק, ממליצה לפנות לבדיקת רופא נשים בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה