הריון האם תקין? חוששת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/12/2023 | 13:49 | מאת: אנונימית

שלום שלום, אני אחרי הריון מחוץ לרחם לפני שנתיים לערך עכשיו שוב בהריון בטיפול הזרעה טבעי. מחזור אחרון ב7.11 וקצת חוששת יום שישי 8.12 בדיקת בטא יצא 284 יום ראשון 10.12 יצא 615 יום שלישי 1200 יום חמישי 1832 פרוגסטרון 70 לא מרגישה תסמיני הריון רק שהחזה טיפה גדל ללא רגישות . האם העלייה הזו תקינה ביחד עם תוצאות הפרוגסטרון ? התוצאה האחרונה לא מוכפלת.... יש ממה לחשוש להריון חוץ רחמי?

היי לך, הריו חוץ רחמי יכול להיות מלווה בעליה תקינה גם של ביטא. לא כך מאבחנים הריון חוץ רחמי. במידה ויש לך כאבי בטן, תחושת פרה עילפון את חייבת ללכת להבדק בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה