בחילות קשות מאוד שבוע 7

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/12/2023 | 13:17 | מאת: לי

היי בת 29 בריאה בדרכ כרגע בהריון שבוע 7+ סובלת מבחילות קשותתתתתת לאורך כל היום ואפילו באמצע הלילה !!!! מקיאה גם כן בערך פעמיים שלוש ביום. הבחילות מלוות במעט סחרחורות וזה ממש מקשה עליי לתפקד . יש לי עוד 2 ילדים קטנים בבית. לא מכירה דבר כזה בשום הריון זה לא היה לי!! רופאת נשים רשמה לי בונגסטה אבל הבנתי שתופעות הלוואי שלו הן עייפות מטורפת ומה גם שמתמכרים אליו. לעומת זאת רופאת משפחה רשמה לי זופרן. מה מהתרופות כדאי לקחת? אני נוטה לרצות זופרן.. כי בכל זאת חייבת לתפקד בבית עם הילדים ובאופן כללי. לא רוצה להיות זומבי ובמצב הנוכחי לא יכולה להישאר!! רופאת הנשים שלי לא זמינה להתייעצות אשמח לעזרה !!!

14/12/2023 | 23:39 | מאת: לי

אני מוסיפה פרט להתלבטות שלי - אני סובלת מוורטיגו מילדות, וקראתי את תופעות הלוואי שיכולות לקרות מבונגסטה שאחת מהן היא ורטיגו. אני פוחדת פחד מוות שזה יעשה לי את התחושה הזו, לכן לא מעוניינת לקחת את הכדור הזה. האם אפשרי לקחת זופרן? תודה על המענה

היי לי, בונגסטה ידועה כתרופה שניתן ליטול במהלך ההריון, זופרן היא תרופה שיחסית בטוחה בהריון אולם לא מומלצת לנטילת קבועה, אלא לפי הצורך. הייתי ממליצה לנסות ליטול בונגסטה ולראות איך זה משפיע עליך. כמובן ליטול בסביבה בטוחה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה