דופלר - שבוע 14 הרופא לא מצא דופק.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/12/2023 | 13:52 | מאת: מירב

שלום, הייתי אצל הרופא משפחה (גרה בחו"ל) והוא ניסה לשמוע את דופק העובר עם דופלר. במשך 10-15ד ניסה למצוא דופק ולא מצא. האם שבוע 14 זה מוקדם מידי לשמוע דופק עם הדופלר? אשמח לשמוע דעה. מחר יש לי אולטרסאונד.

היי מירב, מופתעת לשמוע שרופא המשפחה עושה אולטראסאונד ואף מנסה לשמוע דופק בדופלר. בשבוע 14 ניתן לשמוע דופק בדופלר, אבל לעיתים מספיק לראות במסך. מקווה שמחר בבדיקת הUS תהיינה תשובות טובות לשאלותיך. בהצלחה

12/12/2023 | 17:37 | מאת: מירב

תודה על התגובה. הוא השתמש במכשיר דופלר נייד (כזה שגם אפשר לקנות ולשמוע דופק בבית) אין לו מכונת אולטרסאונד. לכן מחר אלך למכון אולטרסאונד לבדיקה נוספת.

מנהלי פורום הריון ולידה