הריון נערה צעירה שצריכה יעוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

10/12/2023 | 18:06 | מאת: נועה

אני בת 14 וקיימתי יחסי מין עם חבר שלי. קיימנו פעמיים בלי אמצעי מניע אבל הוא לא גמר , ומאחר לי המחזור שהוא בדרך כלל סדיר אבל עשיתי שתי בדיקות הריון שיצאו שליליות. מה אני צריכה לעשות?

היי נועה, קודם כל אני חייבת להדגיש כי אני ממליצה לכל אישה שמעוניינת במניעת הריון להשתמש באמצעי מניעה- קונדום/גלולות משולבות/ מדבקה ואמצעים נוספים. במידה ועוד שבוע ימים המחזור עדיין לא מגיע תעשי בדיקה נוספת. במידה ועדיין לא קיבלת ועדיין התשובה שלילית- תפני לרופא נשים בקופת החולים לצורך בבדיקה גניקולוגית. בהצלחה

12/12/2023 | 20:19 | מאת: איימי

ואולי כדאי שתערבי את ההורים/ מישהו שקרוב אליך. אני בטוחה שהם יעזרו לך

מנהלי פורום הריון ולידה