שק הריון ריק בשבוע 5 וגם ב6

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/12/2023 | 21:54 | מאת: שם

האם יש סיכוי לשבוע הבא לשק חלמון? הוחזר עובר בן 3 לרחם בתאריך 31.10 (בטיפולי ivf) עם רזרבה שחלתית ירודה ואני בת 30. כולי בפחדים ובתקווה כי בשבוע שיבוא בעשרת ה' ביום חמישי שיראו עובר עם דופק אני בחרדות ופחדים נאמר לי כי הסיכוי קלוש ..אגב עם תמיכה של דופסטון. יש איזשהי תקווה או לשחרר? אגב עם ילדה בריאה בת שנתיים אם זה אומר משהו שהיא גם בטיפולים

שלום לך, מבינה את החשש. אמנם בטיפולי ivf התיארוך של ההריון הוא מדוייק אך תמיד יש תקווה. תחכי לביקורת של האולטרה סאונד, תחשבי מחשבות חיוביות ואני מקווה שהכל יהיה בסדר. בהצלחה רבה

מנהלי פורום הריון ולידה