אלכוהול בבישול בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/12/2023 | 22:28 | מאת: אנונימית

היי, אני שבוע 25 ואכלתי באירוע בשר אסאדו שבושל ביין (ידעתי רק אחרי שאכלתי). אכלתי פחות מחתיכה אחת (איזה 4 ביסים בערך). האם יש עם זה בעיה בהריון? קצת חוששת.

שלום לך, באופן עקרוני במהלך בישול האלכוהול מתנדף ואני מניחה שהיה מדובר בבשר בבישול ארוך. בכל מקרה, בכל שאלה בנוגע לאלכוהול או צריכה של חומרים אחרים במהלך ההריון, ניתן לפנות למרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 02-5082825 או להריופון אסף הרופא בטלפון 08-9779309 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה