שכיבה על צד שמאל…….???

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/12/2023 | 16:36 | מאת: אני

היי פרופ׳ אני בשבוע 30 ובלחץ כי בשינה גם אם מנסה להירדם על צד שמאל, אני מתהפכת ומתעוררת על הגב. בנוסף, יש לי כאבים חזקים בגב אש נוח לי יותר לשכב על הגב גם במהלך היום כי אני בשמירת הריון ובקושי יוצאת מהבית אז לרוב שוכבת או יושבת על הספה . איך מתנהלים ככה?? המחקרים שיצאו מטרידים ומדובר על הריון ראשון יקר. מה עושים??

שלום לך, שכיבה על הגב בהריון עלולה לגרום לתחושה כללית לא טובה, סחרחורת עד לכדי קוצר נשימה. אם את חשה בטוב ולא חווה סימפטומים אין בעיה לשכב מדי פעם על הגב. לגבי המחקרים שציינת - לא ברור לי על אילו מחקרים מדובר אם יש משהו ספציפי את מוזמנת לכתוב אותו כאן בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה