בדיקת שתן כללית בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

04/12/2023 | 11:13 | מאת: בדיקת שתן כללית

היי שלום וברכה אני נמצאת כרגע בהריון בשבוע 36+1 במסגרת בדיקות שגרתית הרופא שלי שלח אותי לבדיקת שתן כללי ששם יצאו תוצאות שלא אני בדרך! ברורות לי אשמח לדעת אם זה תקין להריון אורובילנגן 2.00 dl ליקוציטים 500 תודה רבה ויום מקסים

שלום לך, לא רשמת את כל המדדים הנכללים בבדיקה ולכן אין לי אפשרות לענות אם הבדיקה כולה תקינה. לגבי המדדים שרשמת - באופן עקרוני אם כל שאר המדדים היו תקינים, לעתים יכולים להימצא לויקוציטים ואין הדבר בהכרח מעיד על דלקת אבל צריך להשלים תרבית שתן ומומלץ להתייעץ עם רופא/ה מטפל/ת לגבי התוצאות. בהצלחה

04/12/2023 | 12:55 | מאת: בדיקת שתן כללית בהריון

היי כן כל שאר המדדים תקינים שיצאו שלילים בבדיקה

מנהלי פורום הריון ולידה