דליפת גז וחששות בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/12/2023 | 19:50 | מאת: רונן

שלום וברכה, עקב מים קרים אצלנו בדירה, הגענו למכרה להתקלח אצלה. היא גרה בבית חדש וחימום המים מופעל על ידי גז. כשנכנסתי למקלחת מיד הרחתי ריח חריף של גז שמזכיר גז בישול וריח נוסף שאין לי מושג מה הוא שמזכיר ריח חריף חמוץ גם של גז. אשתי בהריון מתקדם והתקלחה שם וגם כמעט נחנקה מהריח. לדעתי התקלחה סביב הרבע שעה פלוס מינוס. בכל מקרה יידענו את בעלת הדירה שעליה לדווח ך לחברת הגז. רציתי לשאול האם חלילה עלול להיגרם נזק להריון בעקבות הדליפה? תודה רבה ושבוע טוב

שלום רונן, בכל שאלה בנוגע להשפעות של שאיפת חומרים שונים בהריון, ניתן לפנות למרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 02-5082825 או להריופון אסף הרופא בטלפון 08-9779309 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה