יומובט קרם בהריון טרימסטר 1

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/12/2023 | 01:38 | מאת: איריס

שלום :) אני אלרגית לחומרים שיש בגומי, ולצערי לעיתים בעבודה נחשפת לזה, מדי פעם מופיעה לי אקזמה בתגובה. בהמלצת רופא עור, אני מטפלת בזה במשחת יומובט (מורחת מקומי, מעט מאוד בדרך כלל על גב כף היד או השוקיים), האם זה בטוח להמשיך להשתמש במשחה הזאת בהריון? תודה רבה

שלום איריס, בכל שאלה בנוגע לתכשירים שניתנים לשימוש בהריון, מומלץ לפנות למרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 02-5082825 או להריופון אסף הרופא בטלפון 08-9779309 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה