ביוץ והריון, תודה על התשובה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/11/2023 | 14:24 | מאת: קורל

היי, המחזור שלי מאחר כבר 3 ימים בדיקות הריון יצאו שליליות המחזור שלי כל 28-26 הביוץ שלי מאוחר מאוד החודש בייצתי בתאריך 19.11 עשיתי בדיקה וגינלית לראות שהכל תקין, נצפה שק ורירית עבה האם זה יכול להיות שאפשר לראות שק מוקדם ?

שלום קורל, ייתכן שהדימום שראית לא היה ווסת אלא דימום בתחילת הריון. בכל מקרה ממליצה לפעול לפי ההנחיות של רופא/ה הנשים המטפל/ת שלך ולבצע אולטרה סאונד חוזר בעוד 10-14 ימים בהצלחה

02/12/2023 | 13:46 | מאת: קורל

היי תודה על המענה, בתאריך 1.12 התחיל דימום חום ורוד קל שהפסיק ב2.12 עם דימום ורוד בניגוב המחזור האחרון שלי היה בתאריך 31.10 האם יתכן שזה השתרשרות ? או שזה המחזור ?

כן, ייתכן אין לי דרך לדעת בוודאות בלי בדיקה אך זו בהחלט אפשרות בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה