שארית שליה לאחר לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/11/2023 | 10:54 | מאת: אלישבע

9 שבועות אחרי לידה, הייתי עדיין עם הכתמות דמיות, שלחו אותי לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית, שם הוציאו חתיכה קטנה של שליה שבלטה ואמרו לי שיש עוד שארית קטנה דבוקה לא משמעותית, ואם הדימום ימשך לשקול היסטרוסקופיה ניתוחית השאלה שלי במידה והדימום מפסיק האם באמת אין משמעות וסיכון בשארית שנשארה? והאם לא כדאי בכל אופן להוציא אותה?

שלום אלישבע, לא ראיתי את הבדיקה או את הסיכום אבל אני מניחה שהם התכוונו שמדובר במשהו מינימלי שסביר להניח שיצא עם הווסת הבאה. בכל מקרה מומלץ לבצע אולטרה סאונד לאחר הווסת הבאה ולהתייעץ עם הרופא/ה נשים המטפל/ת שלך בנוגע להמשך הניהול. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה