תרופות להתקררות בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/11/2023 | 10:46 | מאת: מיטב

שלום, אני בשבוע 6 ויש לי מספר שאלות כהריונית חדשה: 1. האם ניתן להשתמש בלכסניות סטרפן לגרון? 2. האם ישנן תרופות לצינון ושיעול שמותרים? 3. האם ניתן להשתמש בתרסיס טבעי איסאטיס לגרון של ברא? הרכיבים שלו: מים, גליצרין, אנדורגרפיס, שורש איסטיס, שן ארי, וויולה, עלה איסטיס, סקרופולריה, פרוגליה, לפה גדולה, ארנביה, שמן מנטה ושמן ציפורן. תודה מראש (:

שלום מיטב, בכל שאלה לגבי תרופות הניתנות לשימוש בהריון, מומלץ לפנות למרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 02-5082825 או להריופון אסף הרופא בטלפון 08-9779309 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה