קפיצה מטורפת בהיקף בטן עובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/11/2023 | 20:10 | מאת: אני

שלום בשבוע 32 היקף בטן עובר היה באחוזון 40. בשבוע 35 פתאום ההיקף הוא באחוזון 95. בעקבות כך עשיתי העמסת סוכר 100 שיצאה תקינה. זו לא סוכרת, אז מדוע זה קרה? תודה. (כמות מי שפיר תקינה)

שלום לך, יכולות להיות מגוון סיבות לעלייה בהיקפי בטן כשהעיקרית היא באמת סוכרת ואיזה יופי שנשללה סוכרת. ממליצה לפנות לרופא/ת הנשים שלך לקבל הסברים נוספים וכמובן לבצע אולטרה סאונד חוזר בעוד 10-14 ימים לראות אם המגמה נשארת. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה