ריבוי מי שפיר בבדיקת סקירת מערכות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/11/2023 | 22:22 | מאת: שירה

שלום וברכה אני עכשיו בשבוע 31 להריון וכשעשתי סקירת מערכות בשבוע 25 היה לי ריבוי מים על סה"כ 33 AFI סוכרת הריון אין לי נשללה מה אני עוד יכולה לבדוק ואיך? איזה בדיקות עושים אשמח לתשובה דחופה אני מאוד בלחץ תודה

שלום שירה, בירור ריבוי מי שפיר בינוני ( מעל 30 ) כולל העמסת סוכר של 100,אקו לב עובר וסקירה מכוונת לריבוי מים. ממליצה לפנות לרופא /ת הנשים המטפל/ת שלך על מנת לדון על המשמעות של הממצאים ולקבל הפניות בהתאם. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה