הרמת שקית קניות גדולה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/11/2023 | 20:00 | מאת: הדס

שלום ד״ר, שבוע 11+ היום נכנסתי לחנות וקניתי כמה דברים לבית ( יצירה, כוסות כל מיני) שקית אחת גדולה בערך 5-6 קילו היה לי מעט כבד אבל לא משהו בלתי נסבל סחבתי את השקית לרכב משהו כמו 50 מטר בערך זה נראה ממש מעט לכן לא חשבתי לעומק אבל שסחבתי עצרתי כל פעם למנוחה על אף שזה קרוב לאוטו (היה לי לפני כמה ימים כתם חום ונקודות אדומות בשירותים באסלה ( אולי דם) קבלתי מנוחה כרגע אני בסדר אבל פתאום חוששת שאולי עשיתי חלילה נזק🥺 האם אני צריכה לגשת להיבדק בגלל המקרה שקרה לי לפני כמה ימים? והאם שקית אחת של קניות יכולה חלילה לפגוע? תודה

שלום הדס, בכל מקרה של דימום מומלץ לגשת לבדיקת רופא/ת נשים ולפעול לפי ההנחיות שלו/ה. אם אחרי שסחבת מופיעים כאבי בטן, דימום, הפרשה חריגה מומלץ לגשת לבדיקה חוזרת. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה