האם מדובר בוודאות בהפלה?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/11/2023 | 13:27 | מאת: אני

היי ד"ר אני בהריון בשבוע 9 והתחיל דימום, בבדיקת אולטראסאונד נצפה שק הריון ממוסמס באיזור ההיסטמוס בגודל 21*8 מ"מ עם רושם לשק חלמון בתוכו. נצפה תוכן לא סדיר בחלל הרחם בגובה 11 מ"מ. האם בוודאות מדובר בהפלה??

שלום לך, יש כל מיני מדדים לפיהם אנחנו קובעים שמדובר בהפלה. מהתיאור שלך נשמע שהעובר לא תואם את גיל ההריון לפי הוסת האחרונה. אני ממליצה להתייעץ עם רופא/ת הנשים המטפל/ת שלך בנוגע להמשך הניהול של ההריון. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה