חושבת שיש לי דכאון אחרי לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/11/2023 | 12:57 | מאת: אנונימית

שלום אני חושבת שיש לי דכאון אחרי לידה. 1. האם זה חולף לבד ללא טיפול? 2. אם כן, תוך כמה זמן? 3. האם יש לך טיפים איך אני יכולה לטפל בעצמי לבד? תודה.

שלום לך, אני מצטערת שאת מתמודדת עם זה. התקופה אחרי לידה היא מאוד לא פשוטה, זה משפיע על כל אחת באופן אחר. דיכאון אחרי לידה הוא דבר שכיח וחשוב לטפל בו בזמן כדי שגם את וגם התינוק/ת והסובבים אותך תוכלו להתמודד ולהשתקם. אני ממליצה בחום לפנות לרופא/ה משפחה בשלב הראשון והיא/וא יפנו אותך הלאה לגורמים המטפלים. בהצלחה רבה

מנהלי פורום הריון ולידה