תמיכת פרוגסטרון - איקקלומין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/11/2023 | 03:07 | מאת: רבקה

עברתי הפלה וכימיים כית לאחר נטילת איקקלומין רירית 7.1 זקיק 27 ו28 תמיכת פרוגסטרון יכולה לעזור משהו לא נתנו לי אסטרופם בעקבות קרישיות יתר אולי לא יועיל לא יזיק רוצה לעשות את מירב ההשתדלות אשמח מאוד לעזרתך תודה

היי רבקה, הזקיק אמור להפריש מספיק פרוגסטרון אם את נכנסת להריון באופן ספונטני (כלומר ללא טיפול IVF- למשל החזרת עוברים מוקפאים), על כן לא בטוח שתמיכה פרוגסטטיבית תעזור. ממליצה לפנות לרופא נשים מטפל לצורך דיון מעמיק יותר בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה