כאבי גב נקודתי בגב בצד ימין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/11/2023 | 19:32 | מאת: בר

היי אני בשבוע 38 +4 ויש לי כבר יומים כאבי גב מטורפים בצד ימין על שטח באמצע הגב כאבים שאני לא יכולה שהבגד יצמד לגב ממש כאב חזק הלכתי להיבדק והרופא אמר שאסור לעשות צילום בהריון ואין מה לעשות אבל אני כאובה ברמות מה זה יכול להיות ?ואיך אני יכולה להעביר תכאב?

שלום בר, ניתן ליטול משככי כאבים כמו אקמול או אופטלגין במינון המקובל. אם הכאב עוצמתי כמו שאת מתארת ולא חולף יש לפנות לבדיקה רפואית דחופה או למיון יולדות. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה