תנועות עובר שבוע 25+6

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/11/2023 | 06:20 | מאת: ימית

שלום שבוע 25+6 שאלתי לגבי אופי תנועות עובר... אני מרגישה בשבועיים שלושה אחרונים מאין רעידות מאוד מאוד מאוד מהירות כל פעם בנקודה אחרת בבטן כמו דפיקות ישמע מוזר אבל ממש כמו קצב של תיפוף ולא נראה הגיוני שעובר יזוז בקצב כה מהיר... בדרך כלל אני מרגישה תזוזות רגילות המוכרות לי מההריון הקודם. האם יש חשש לבריאות העובר או שאלו תנועות "נורמליות" ואם זה נורמלי מה קורה שם בפנים שגורם לזה? תודה.

שלום ימית, מה שאת מתארת נשמע כמו "שיהוקים" של העובר. זו תופעה ידועה מוכרת ואינה מסוכנת לעובר. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה