הריון מולרי חלקי ומעקב ביטא

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/11/2023 | 15:35 | מאת: אמא לבת

שלום, קיבלתי תוצאות פטולוגיה לאחר גרידה ומסתבר שזה היה הריון מולרי חלקי. בכל מקום כתוב משהו אחר לגבי תקופת המתנה מהרגע שהביטא מתאפסת. אשמח לדעת מתחת לאיזה ערך זה נחשב ביטא מאופסת? עכשיו אני על 11. וכמה זמן אני אמורה להמתין אחרי מאז שהביטא התאפסה ועד שאנחנו מנסים להרות שוב? ומה הסיכוי להריון תקין בפעם הבאה אחרי מולה חלקית? תודה רבה

היי לך, ביטא אפסית כלומר ערך ביטא- אפס. נשים עם הריון מולרי בעברן בעלות סיכון להריון מולרי חוזר, בתלות בגורמי סיכון נוספים. אם יש לך שאלות , ממליצה לפנות לרופא הנשים המטפל שלך בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה