תוצאות בדיקת דם בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

21/11/2023 | 12:18 | מאת: שרי

היי, אני בתחילת הריון ראשון, עשיתי בדיקת דם ויצא CRP מחוץ לטווח- 10 רציתי לשאול מה זה אומר, האם זה מראה על סיכון? וכן יש לי רגישות לצליאק, האם זה יכול להשפיע על ההריון?

היי שרי, CRP הינו מדד המסמן על דלקת בגוף, יש צורך לעשות הערכה מלאה של כל בדיקות המעבדה שביצעת כדי להבין משמעות הערך אותו קיבלת, על כן ממליצה להיוועץ מול רופא מטפל. צליאק לא אמור להשפיע על ההריון כל עוד אין חסרים תזונתיים. על כן ממליצה לוודא זאת בבדיקות דם . בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה