בדיקת GBS בשבוע 34+3

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/11/2023 | 10:33 | מאת: יעל

היי, אני בהריון תאומים שבוע 34. יש לי כבר הפניה מהרופאה לביצוע בדיקת GBS. האם אני יכולה לעשות אותה כבר עכשיו? (34+3) ושאלה נוספת- האם תקין לעשות את הבדיקה עם מטוש אחד ל2 הפתחים? תודה

היי יעל, תוקף בדיקות GBS היא לטווח של כ 5 שבועות. מכיוון שאת בהריון עם תאומים מועד הלידה שלך הינו סביב 37-38 (שוב אינני יודעת אם סוג התאומים אותם את נושאת), לכן זה הזמן הנכון לבצע את הבדיקה. וכן בדיקה באותו מטוש נרתיקית ורקטלית בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה