מינון כדורים בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

15/11/2023 | 21:30 | מאת: דניאלה

היי יש לי בעיה בבלוטת התריס ואני לוקחת אלטרוקסין 100 הכל יום בנוסף- אני בהריון בשבוע 9 עם דימומים מעטים שכמעט וחלפו לגמרי עקב המטומה . הומלץ לי לקחת 3 כדורים של דופסטרון ביום( הכדור שמונע הפלה, למקרה שהתבלבלתי בשם) בנוסף לזה לוקחת מולטיבי ויטמין להריון וגם חומצה פולית סהכ 5 כדורים ליום. זה לא בעייתי?

היי דניאלה, לוקחים כדורים לפי מה שצריך בהריון ולא לפי המספר של הכדורים. באם יש לך שאלות בנוגע לטיפול את יכולה לפנות להריופון בטלפון 08-9779309 לשאלות נוספות בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה