ריח לא נעים בשתן בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/11/2023 | 20:17 | מאת: שמרית

שלום אני בשבוע 12 להריון, נוטלת ויטמינים של אלטמן להריון+ אומגה 3. לאחרונה שמתי לב יותר לריח חזק כמו של דגים שנודף מהשתן (לא באופן עקבי). ללא קושי וללא תסמינים של כאב או צריבה במתן שתן. יש לציין שלא נודף מאיבר המין ריח כזה בכללי אלא רק בשתן. וללא הפרשות חריגות במהלך היום. האם ישנה תופעה של ריח כזה בלקיחת ויטמינים (אולי זה מהאומגה 3)? או שמא מצביע על משהו שדורש בדיקת רופא? תודה רבה

שלום שמרית, אני לא מכירה תופעה כזו שקשורים לויטמינים. מציעה בשלב הראשון להשלים תרבית שתן ובדיקת שתן כללית (ניתן לקבל הפניה מרופא.ה משפחה) ובאם תקינה להתקדם לבדיקת רופא.ה הנשים שלך לשלול גורמים אחרים. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה